Bygg modell av Ducati 1199

Alla behöver vi ha en hobby som vi kan luta oss tillbaka på och bara koppla bort allt runt omkring. Det är viktigt för att få ner stressnivån i kroppen och det är även bra för hjärnan att kunna koppla av och inte hela tiden vara på helspänn.

Om du aldrig har testat på att bygga modeller i plast eller trä kanske det är dags att göra det. Gillar du dessutom motorcyklar i alla former och storlekar kanske det skulle vara intressant att bygga en Ducati 1199. Det finns givetvis gott om andra modellera att välja bland om det skulle passa dig bättre.

Vad du behöver för att komma igång

För att bygga modeller, speciellt i plast, som oftast består av många små bitar är det ett par saker du behöver införskaffa. Du behöver till exempel ett bra lim avsett för modellbygge samt pincetter och skärverktyg i olika storlekar. Vill du måla modellen när du är klar behöver du även penslar och färg.

Om du är intresserad av att börja bygga modeller gör du bäst i att leta efter det på nätet. Utbudet är jättestort och ofta billigare. Ta en titt här och se vilket utbud som finns.