Ny laddare och batteri till din elmoped

Äger du en elmoped så vet du säkert redan att två av de viktigaste delarna är batteriet och laddaren. Om inte de här båda delarna fungerar optimalt kan din elmoped i värsta fall bli helt obrukbar. Tyvärr håller varken batteri eller laddare för evigt och troligen kommer du någon gång behöva byta ut antingen den ena eller den andra komponenten.

När du behöver ny laddare och batteri

Ett batteri kan börja fungera sämre på grund av en rad olika faktorer. Exempelvis ålder och frekvent användning. Om du börjar märka att batteriet i din elmoped inte håller lika länge som det brukade kan det vara dags att köpa ett nytt. Detsamma gäller också för batterier som börjar ta längre och längre tid att ladda.

En laddare kan också slitas ut på samma sätt. Märker du att laddaren inte fungerar lika bra som innan, kan det vara dags att byta ut den.

Köp laddare och batteri online

Nu kan du smidigt beställa hem både laddare och batteri till din elmoped via nätet. Du kan enkelt hitta rätt produkter som passar just din elmoped. Handla online och få en ny laddare eller ett nytt batteri levererat hem till dörren.